Kasper Hvid Voldstedlund, forhandler i

Her kan du betale med Dankort: - AloeVera drikke, creme og shampooer til hunden, katten, hesten og kæresten. - Kig forbi PlejeProdukter.dk - Vi har Produkterne og Ekspertisen.

Mere info om Aloe Vera og Plantens Egenskaber:
http://www.plejeprodukter.dk/aloevera.php

Hvorfor Aloe Vera fra PlejeProdukter.dk i stedet for det der allerede er på markedet?

PlejeProdukter.dks producent LR har alle produkter der i forvejen findes på det danske marked, men er bare bedre i form af en højere koncentration af aloe vera samt bedre smag i aloe vera drikke gelen, idet denne er med 90,1 % Aloe Vera og tilsat 9 % naturhonning.

Vi har også en Aloe Vera drik med Ferskensmag og 92,1 % Aloe Vera.

Som nyeste tiltag har vi også en Aloe Vera Drik med brændenælde ekstrakt, da brændenælden er en naturlig leverandør af mange indholdsstoffer som feks. silicium. Silicium er et mineral, der indeholder ultrasporelementer.

Aloe Vera Drikken med brændenælde ekstrakt indeholder også blomsterhonning.

Alle 3 varianter smager fortrinligt. Samtidig hermed er vi meget billigere end de som allerede findes på markedet i forvejen.

Hos LR har man samtidig muligheden for selv at få et kundenummer, og på denne måde købe produkterne til indkøbspris direkte hos LR.

Salgshit nr. 1 - Aloe Vera Drikken \"Life Essence\".

Højeste renhed og førsteklasses kvalitet, sådan lyder resultatet fra de uafhængige sagkyndige. Efter flere måneders omfattende sensoriske, mikrobiologiske og kemiske kontroller, er Aloe Vera Gel Life Essence blevet bedømt af verdens største uafhængige kontrolinstitut Fresenius. Kun 2 ud af 100 produktansøgninger lever op til disse strenge kriterier og får tildelt det værdifulde Fresenius kvalitetsstempel \"kontrolleret INSTITUT FRESENIUS kvalitet\". Sikkerhed, sundhed og kvalitet til gavn for forbrugerne, det er grundsætningen for kontrolinstitut Fresenius. Dette stempel er også et godt argument for netop at anvende Aloe Vera Gel Life Essence fra LR!

Aloe Vera gel: (90% aloe vera), drikkes dagligt for god sundhed, bekæmpelse og forebyggelse.

Det anbefales an man drikker 2x30 ml om dagen ca. 20 min. Før morgenmaden og aftensmaden. Ved sygdomme som træthed, forkølelse og influenza kan mængden forøges til 2-4x30 ml om dagen. Ved ledsmerter og psoriasis anbefales 3x50 ml, og ved cancer og immunsvækkelse anbefales 3x80 ml. om dagen for at opnå det bedste resultat.

Gives til børn i stedet for vitamintilskud. 100 ml aloe vera svarer til 400 gr. frugt og grønt om dagen.

Kig forbi PlejeProdukter.dk nu og skaf dig en Aloe Vera drik.

Med Venlig Hilsen
PlejeProdukter.dk

Link: http://plejeprodukter.dk
E-mail: [email protected]

By:

Tilføjet d. 01.03.2009